Shiba Inu update: SHIB Metaverse eind 2023 klaar voor gebruikers

Een update uit de Shiba Inu-wereld: het team achter de memecoin deelde onlangs een aantal veelbelovende screenshots van Shib the Metaverse. Ook gaven ze details over de toekomstige toewijzing van ‘land’, virtuele stukken grond die gebruikers in de metaverse kunnen kopen.

‘Shib the Metaverse’

Het Shiba Inu-team deelde updates en sneak previews in een recente blog over Shib the Metaverse. Zij vertelden daarbij dat gebruikers deze wereld tegen het eind van dit jaar kunnen verkennen.

“Hoewel ontwikkeling altijd tijd kost, is het MV-team ervan overtuigd dat gebruikers tegen het einde van 2023 de mogelijkheid zullen hebben om enkele gebieden in deze fantastische wereld te verkennen, te bouwen, te ontwerpen, te spelen en zich erin te ontwikkelen,” aldus de blogpost. “Het moet echter worden opgemerkt dat niet alle gebieden van de Metaverse volledig zullen worden voltooid, omdat het een voortdurend project is.”

Het Shiba-team merkte op dat Shib the Metaverse een nieuw officieel Twitter-account heeft, @mvshib. Om volgers aan te trekken, organiseren ze een wedstrijd waarbij 10 Metaverse-landen te winnen zijn.

Volgens de blog heeft “de visie en richting van SHIB – The Metaverse een grote verandering ondergaan om gebruikers een meer fotorealistische ervaring te bieden.” Het team deelde daarnaast ook verschillende afbeeldingen van het project, dat gebruik maakt van Unreal Engine 5.1.

De post deelde nog meer details over Shib the Metaverse, waaronder de grootte van land en bouwpercelen, gebruikershulpmiddelen, avatar bewerkingen, en meer. Het team zei van plan te zijn om in de volgende update de “Rocket Pond” hub te onthullen. Maar in deze blog deelden ze enkele voorbeeldafbeeldingen van de locatie in de Metaverse.

De blog kijkt ook terug op geleerde lessen tijdens de deelname van het project aan het SXSW Festival in Texas. Het doel hiervan om aandacht te vragen voor het concept van de Metaverse in plaats van crypto.

All Dutch and English crypto news!

MUFG to facilitate Japanese bank-backed stablecoins via Progmat Coin platform

Megabank Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) has announced that its stablecoin issuance platform "Progmat Coin" will soon be used by Japanese banks to launch Yen-pegged...

Net Bitcoin ATMs record an increase after 4 months of global downtrend

Breaking the year-long trend of declining Bitcoin (BTC) and crypto ATMs across the globe, May recorded a steep increase in net installations with nearly 1,400...

Microsoft pens AI cloud computing deal with former Ethereum miner CoreWeave: CNBC

Microsoft has reportedly signed a deal with former Ethereum miner CoreWeave to use its cloud computing infrastructure to support its Artificial Intelligence-powered services. According to a...

Crypto Biz: Six months on from FTX, Tether mines BTC, and Nvidia’s AI superchips

Just over six months after FTX's dramatic collapse, the crypto industry can finally begin analyzing the effects of the debacle. The quick ripple effect to...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo