PayPal brengt binnenkort crypto super app op de markt, zegt CEO

Betalingsverwerker PayPal zei dat het aan een cryptovaluta super app werkt en dat die binnenkort uitgebracht zal worden.

PayPal CEO Dan Schulman onthulde gisteren tijdens de Q2 2021 investor update call van het bedrijf dat ze dicht bij het uitbrengen van hun cryptovaluta super app zijn. Hij verklaarde dat gebruikers niet veel langer zullen hoeven te wachten om via hun platform van extra cryptovaluta functies gebruik te kunnen maken.

Schulman vertelde beleggers dat de codering van de eerste versie van PayPal’s super app wallet al af is, en hij verwacht dat de wallet in de komende maanden beschikbaar zal zijn voor de Amerikaanse klanten. Hij gaf echter niet aan in welke maand hij verwacht dat de app beschikbaar zal zijn voor beleggers en handelaren in crypto.

Volgens PayPal komt de super app wallet met allerlei functies zoals onder andere sparen met hoog rendement, berichtenfunctie, versnelde toegang tot gestorte fondsen en extra functionaliteiten voor crypto. De CEO wees erop dat in dit ontwerp elke wallet zal worden aangestuurd door geavanceerde AI en machine learning mogelijkheden, waardoor ze uniek zijn.

Schulman zei: “We zijn een van de weinige betalingsbedrijven die consumenten al toestaan om crypto als financieringsbron te gebruiken. We zien ook een sterke adoptie van Venmo en een groeiende handel in crypto op het platform.”

PayPal bracht een paar maanden terug haar crypto diensten op de markt, waardoor miljoenen PayPal gebruikers blootstelling aan Bitcoin en een paar andere crypto’s kregen. Het door PayPal gerunde Venmo volgde daar een paar maanden later mee.

Eerder deze maand verhoogde de online betalingsgigant de limiet op crypto aankopen voor een aantal gebruikers in de Verenigde Staten. Eerder lag die limiet op 20.000 dollar, maar PayPal heeft die nu tot 100.000 dollar verhoogt.

Tijdens de investor call van gisteren onthulde PayPal dat het aan het eind van het tweede kwartaal meer dan 400 miljoen actieve gebruikersaccounts had, met in die periode een totaal betalingsvolume van 311 miljard dollar.

The post PayPal brengt binnenkort crypto super app op de markt, zegt CEO appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Wat willen programmeurs Ethereum met data van wallet MetaMask?

ConsenSys verzamelt IP- en wallet-adressen van gebruikers van het populaire MetaMask. Dit krijgt ConsenSys voor elkaar via blockchain-bedrijf Infura. ConsenSys is een softwarebedrijf voor Ethereum...

ApeCoin Soars 16%, Dogecoin Taps 3-Week High (Weekend Watch)

Bitcoin keeps trading without any substantial movements, similar to the previous weekend, and seems stuck around $16,500. Its dominance has taken another minor hit as some...

Pas op voor deze crypto scams tijdens het WK voetbal

Het wereldkampioenschap voetbal is weer volop aan de gang. Miljoenen, al dan niet miljarden mensen volgen het kampioenschap op de voet. Zo veel geld als...

PlayToEarn Blockchain Game Awards 2022 Announced With $10K in Prizes

Singapore, Singapore, 27th November, 2022, Chainwire PlayToEarn.net has announced the Blockchain Game Awards 2022 with $10,000 in prizes for content creators. The public is invited to...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo