Om afdekking tegen de moeilijkheidsgraad van Bitcoin-mining mogelijk te maken, nieuwe DeFi-futures aangekondigd

SynFutures, gedecentraliseerde derivatenbeurs, heeft een nieuw product aangekondigd met de naam Bitcoin (BTC) Hash Rate Futures. Het nieuw product maakt gebruik van de steeds veranderende moeilijkheidsgraad van de mining van de grootste cryptocurrency als basis om long- of shortposities te openen.

Het nieuwe aanbod van SynFutures zou gebruikers in staat stellen te handelen op de moeilijkheidsgraad van Bitcoin-mining met Wrapped BTC (wBTC). Het aanbod wordt aangeprezen als volledig gedecentraliseerde hash rate-futures. Met de uittocht van de miners na het harde optreden van China zijn de hash-snelheid en mining moeilijkheidsgraad, twee kernmechanismen van Bitcoin, nog populairder geworden.

Elke 2016 blokken vereist het Bitcoin-netwerk dat de mining moeilijkheidsgraad zich opnieuw moet aanpassen om de Bitcoin-hash-rate tegen te gaan. Bitcoin-hash-rate is de hoeveelheid rekenkracht die aan mining wordt toegewijd. Dit tweerichtingsmechanisme handhaaft een constante bloktijd, of hoelang het duurt om elk nieuw blok te vinden tijdens het minen van Bitcoin. Zoals Cointelegraph in detail heeft uitgelegd.

SynFutures heeft de Hash Rate Futures ontwikkeld, nu de eerste versie, door een orakel te ontwerpen om Bitcoin-blokheaders rechtstreeks te valideren en de moeilijkheidsgraad van Bitcoin-mining te extraheren, volgens de aankondiging. De verwachte block mining-beloning in BTC voor een moeilijkheid resetperiode op een bepaald moeilijkheidsniveau, wordt door elk futures-contract vertegenwoordigd.

Om zich in te dekken tegen het risico van een toename van moeilijkheidsgraad van mining, zouden miners de Hash Rate Futures kunnen shorten of long gaan op de elektriciteit futures om de energiekosten te bepalen. Rachel Lin, de oprichter en CEO van SynFutures, zei dat het team handelaren in staat wilde stellen zich in te dekken tegen alle factoren die van invloed zijn op hun mining rendement.

Lin voegde eraan toe dat er geen derivatenproduct is geweest dat zich richt op moeilijkheidsgraad van mining. Dit is van vitaal belang voor een miner die wil weten hoeveel rendement zijn rigs zullen genereren. Deze gap vullen ze op voor miners met Hash Rate Futures, volgens Lin. SynFutures sloot vorige maand een Series A-financieringsronde van $ 14 miljoen af onder leiding van Polychain Capital.

Een groot aantal prominente crypto-investeerders, waaronder Pantera Capital, Framework en Wintermute namen deel hieraan.

Het bericht Om afdekking tegen de moeilijkheidsgraad van Bitcoin-mining mogelijk te maken, nieuwe DeFi-futures aangekondigd verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

U.S. lawmakers want SEC to ‘immediately’ approve applications for a Spot Bitcoin ETF

Four House Reps. wrote a letter to SEC Chair Gary Gensler on Wednesday. They dubbed Spot Bitcoin ETF "indistinguishable" from Crypto Futures ETF. Bitcoin is still trading...

Hashkey HK opens AVAX trading with $1M portfolio requirement

Hong Kong crypto exchange Hashkey, the first to receive a retail crypto license in the Special Administrative Region (SAR), will open Avalanche (AVAX) trading on...

How AI is changing crypto: Hype vs. reality

In the latest Cointelegraph Report, we sought to find out the real value AI brings to the crypto industry beyond the hype surrounding the technology....

US House committee leadership threatens to subpoena SEC over FTX docs

Rep. Patrick McHenry, who chairs the United States House Financial Services Committee, has suggested that he may try to subpoena the Securities and Exchange Commission...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo