Nieuw rapport ‘voorzichtig optimistisch’ over BTC-rally terwijl Bitcoin open interesse Q4 2020 nabootst

Uit gegevens blijkt dat de open interesse van Bitcoin (BTC)-futures het begin van de bull-run van de BTC-prijs nabootst. Een nieuw bullish rapport van Stack Funds riep op tot “voorzichtig optimisme” over verdere prijsstijgingen. BTC/USD zweefde tegelijkertijd op donderdag in de buurt van $ 40.000 zweefde. Deze week heeft Bitcoin geprobeerd $ 40.000 om te draaien naar ondersteuning.

De eerste cryptocurrency keerde meerdere keren terug naar het niveau en weigerde de recente winsten als een uitsmijter te verlaten. Echter, Stack Funds vindt dat het derivaten zijn die sterkere hints geven over mogelijke voortzetting van de bullish prijs, volgens de laatste wekelijkse marktbeoordeling. Nu vertoont Bitcoin open interesse de stijl van stijging zoals in het vierde kwartaal van vorig jaar.

Dit was de springplank naar de huidige $ 64.500 all-time highs. Het rapport stelt dat degenen die op een lager niveau wilden kopen, misschien de grote schommels hebben gemist. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken. Want als je je instapniveaus opnieuw verandert, kun je toch een groter rendement behalen op het grotere geheel van deze supercyclus, volgens het rapport.

Intussen vindt het einde van de maand afloop voor Bitcoin-opties plaats aanstaande vrijdag. In theorie is dit evenement iets wat het daarna mogelijk maakt om de potentiële verkoopdruk te verminderen.

Duidelijke doorbraak nog steeds nodig voor Bitcoin

Een terugkeer naar nieuwe dieptepunten in de buurt van eerdere all-time highs van $ 20.000, is minder waarschijnlijk. Zo vervolgde Stack op basis van de recente gebeurtenissen en ongeacht de prijssterkte op korte termijn. Voor stieren blijven, aan de andere kant, de tot nu toe onaangeroerde weerstandsbanden een donkere wolk aan de onmiddellijke horizon. Stack voegde toe dat er ook verschillende grote weerstanden in het verschiet liggen.

Het weerstandsniveau van $ 41.000 is een daarvan dat samenvalt met de 1.618 Fib van juli, en ook het $ 45.000 dagelijkse 200MA-niveau, voegde het bedrijf eraan toe. Er kan alleen gerust gezegd worden dat de Bitcoin-trend is omgekeerd, pas als er een duidelijke breuk optreedt, zegt Stack. Van de grote beurs Binance wezen orderboekgegevens op een hoge weerstandsbandconcentratie in het gebied boven $ 41.000.

Het bericht Nieuw rapport ‘voorzichtig optimistisch’ over BTC-rally terwijl Bitcoin open interesse Q4 2020 nabootst verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Tether announces wallet-freezing policy for OFAC-sanctioned persons

Tether is expanding control sanctions to the secondary market in an effort to cooperate with regulators in the United States. News Join us on social networks Stablecoin issuer...

Lifinity USDC pool drained by arbitrage bot

A bug on an Immediate-or-Cancel order led to the drainage of nearly $700,000 from Lifnity's LFNTY-USDC pool. News Join us on social networks Decentralized exchange (DEX) Lifinity had...

Crypto analyse: Bitcoin bijna aangekomen bij weerstand, gaat de koers hier ook doorheen?

Bitcoin gaat deze week zeer waarschijnlijk groen afsluiten. De munt staat al 10% hoger dan de koers van maandag, en er is nog maar één...

Solana (SOL) holds firm as a new cryptocurrency is emerging as an analysts’ darling

Solana (SOL) registered impressive growth in the decentralized finance ecosystem, marked by increased total value locked and price. Despite this positive outlook, investors are attracted...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo