Meer dan 45% stijging in twee dagen voor Shiba Inu om een recordhoogte te bereiken

Na een prijsstijging van meer dan 46% in slechts twee dagen bereikte Shiba Inu (SHIB), een spin-off van Dogecoin (DOGE) token, een recordhoogte. Op het moment van schrijven werd het SHIB/USD-handelspaar het hoogst gewaardeerd op $ 0,00003941.

Een aanhoudende bullish trend vanaf 15 oktober, die bijdroeg aan de waardestijging van de cryptocurrency met meer dan 26%, wordt beschouwd als te hebben geleid tot de laatste prijsstijging van het SHIB-token. Voordat de bull run naar zijn hoogste punt ooit werd hervat, handhaafde SHIB sinds 17 oktober, de ondersteuning per week op ongeveer $ 0,00002796.

De marktwaarde van Shiba Inu steeg met meer dan 50% in de afgelopen zeven dagen en nu staat het in termen van marktkapitalisatie als de 13e grootste cryptocurrency. Alleen maar drie posities verwijderd van Dogecoin. Shiba Inu heeft nu het grootste circulerende aanbod van bijna 395 biljoen. Nadat Elon Musk, CEO van Tesla, tweette over de komst van een nieuwe Shiba Inu-puppy genaamd Floki, steeg het op Dogecoin geïnspireerde token in september met 40%.

Het SHIB-token zal de $ 0.00005200 bereiken, bepaald door een verwachte rebound na het uitverkoopseizoen, volgens een CoinTelegraph-analyse van 18 oktober. De steun van Tesla-CEO Elon Musk wordt als belangrijkste factor beschouwd die bijdraagt aan de groei van Dogecoin en Shiba Inu. Musk zei tijdens een recente conferentie in Californië dat het niet mogelijk is om, vindt hij, crypto te vernietigen.

Hij zei dat het echter mogelijk is voor regeringen om de vooruitgang ervan te vertragen. De ondernemer vindt bovendien dat de Amerikaanse overheid niets moet doen voor het reguleren van cryptocurrencies.

Het bericht Meer dan 45% stijging in twee dagen voor Shiba Inu om een recordhoogte te bereiken verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Crypto Biz: Kraken offers stock trading as exchanges adapt to changing regulations

Cryptocurrency exchanges are adopting alternative strategies to conduct business in the face of tighter crypto regulatory environments worldwide. Signs are everywhere. Kraken is reportedly moving to offer...

Industry leaders and policymakers weigh in on a potential US gov’t shutdown

The United States House of Representatives has rejected a bill passed on by the Senate aimed at funding the government, and Speaker Kevin McCarthy's proposals...

Bitcoin’s inflation-hedge theory tested as rising interest rates bring turbulence to markets

The U.S. economy has been facing turbulent times lately, with the U.S. personal consumption expenditure (PCE) inflation index rising by a significant 3.5% over the...

Pond0x DEX claims $100M in trading volume as critics allege it’s a scam

The Pond0X decentralized exchange (DEX) has reached more than $100 million in total trading volume, according to a September 28 social media post from its...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo