Luxe helikoptermaker accepteert via CoinCorner Bitcoin betalingen

Het particuliere luchtvaartbedrijf doelt op meer Bitcoin gerelateerde verkopen van zijn luxe HX50 model

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde startup Hill Helicopters is begonnen met het accepteren van Bitcoin betalingen voor haar luxe HX50 helikopter, dit al volgens een persbericht dat op 3 augustus werd gepubliceerd. De fabrikant staat het de klanten toe om via de betalingsverwerker CoinCorner met de cryptovaluta te betalen, voegde de nieuwszender Vertical in haar nieuwsrapport toe.

Hill Helicopters heeft naar verluidt al een BTC betaling van één van haar klanten geaccepteerd, “en er zullen er nog wel een aantal volgen”, zei Jason Hill, de oprichter en CEO van het bedrijf, in een verklaring. Volgens hem voegt het accepteren van cryptobetalingen “een opwindende nieuwe dimensie” voor hun klanten toe, en dan met name particuliere piloot eigenaren.

You can now buy a helicopter with #bitcoin

“Helicopter money” just got a new meaning.

🚁

💵 💵

💵 💵 💵https://t.co/V6z38AgpJP

— Documenting Bitcoin 📄 (@DocumentingBTC) August 3, 2021

Ben Collins, de business development manager van CoinCorner, zei dat de unieke samenwerking de acceptatie plus het gebruik van Bitcoin als betaalmiddel in de luchtvaartindustrie zal helpen vergroten.

De beslissing om Bitcoin te accepteren, voegde hij eraan toe, komt voort uit de toegenomen vraag van klanten, die voortdurend om nieuwe betaalmethoden hebben verzocht als aanvulling op de traditionele opties.

CoinCorner Checkout is één van de toonaangevende betaling gateways in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft al honderden bedrijven geholpen om naadloos Bitcoin betalingen te integreren, en buiten het Verenigd Koninkrijk om zijn de diensten van dit platform ook op het eiland Man en in de Europese Unie beschikbaar.

Quiznos, een restaurantketen die in de Verenigde Staten en 32 andere landen actief is, zal eveneens Bitcoin betalingen gaan accepteren. De broodjeszaken gigant heeft een samenwerking met de cryptobetalingen leverancier Bakkt aangekondigd, om op geselecteerde locaties in Denver, in de Verenigde Staten een proefprogramma op te zetten.

Het proefprogramma start in augustus en zal ervoor zorgen dat alle Quiznos klanten de Bakkt app kunnen gebruiken om voor hun maaltijden te betalen.

Dit nieuws komt op het moment dat Google het verbod op Bitcoin advertenties opheft, een actie die waarschijnlijk een bullishe trigger voor de Bitcoin prijs zal zijn, die nog steeds moeite heeft om boven de 40.000 dollar te komen. De cryptovaluta verandert momenteel rond de 37.786 dollar van eigenaar, een daling van 2% in de afgelopen 24 uur.

De Bitcoin prijs bereikte, volgens de gegevens van CoinGecko, in april een recordhoogte van 64.804,72 dollar.

The post Luxe helikoptermaker accepteert via CoinCorner Bitcoin betalingen appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Celsius creditors vote in favor of reorganization plan

The creditors involved in the Celsius bankruptcy case have voted in favor of a plan that will see funds returned to them as well as...

Crypto exchange Binance reopens exchange services in Belgium

Crypto exchange Binance has reopened registrations and access to its products and services for its Belgian crypto users again -  three months after the exchange...

Vitalik Buterin’s Privacy Pool idea is interesting, but it’s just the start

By now, most of the cryptosphere has heard of Privacy Pools - a project launched this year by Ameen Soleimani, a well-known developer and founder....

Crypto bills could be delayed as many prepare for US gov’t shutdown

The United States government could be shut down in the next 7 days with House Speaker Kevin McCarthy facing political pressure from members of his...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo