Luxe helikoptermaker accepteert via CoinCorner Bitcoin betalingen

Het particuliere luchtvaartbedrijf doelt op meer Bitcoin gerelateerde verkopen van zijn luxe HX50 model

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde startup Hill Helicopters is begonnen met het accepteren van Bitcoin betalingen voor haar luxe HX50 helikopter, dit al volgens een persbericht dat op 3 augustus werd gepubliceerd. De fabrikant staat het de klanten toe om via de betalingsverwerker CoinCorner met de cryptovaluta te betalen, voegde de nieuwszender Vertical in haar nieuwsrapport toe.

Hill Helicopters heeft naar verluidt al een BTC betaling van één van haar klanten geaccepteerd, “en er zullen er nog wel een aantal volgen”, zei Jason Hill, de oprichter en CEO van het bedrijf, in een verklaring. Volgens hem voegt het accepteren van cryptobetalingen “een opwindende nieuwe dimensie” voor hun klanten toe, en dan met name particuliere piloot eigenaren.

You can now buy a helicopter with #bitcoin

“Helicopter money” just got a new meaning.

🚁

💵 💵

💵 💵 💵https://t.co/V6z38AgpJP

— Documenting Bitcoin 📄 (@DocumentingBTC) August 3, 2021

Ben Collins, de business development manager van CoinCorner, zei dat de unieke samenwerking de acceptatie plus het gebruik van Bitcoin als betaalmiddel in de luchtvaartindustrie zal helpen vergroten.

De beslissing om Bitcoin te accepteren, voegde hij eraan toe, komt voort uit de toegenomen vraag van klanten, die voortdurend om nieuwe betaalmethoden hebben verzocht als aanvulling op de traditionele opties.

CoinCorner Checkout is één van de toonaangevende betaling gateways in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft al honderden bedrijven geholpen om naadloos Bitcoin betalingen te integreren, en buiten het Verenigd Koninkrijk om zijn de diensten van dit platform ook op het eiland Man en in de Europese Unie beschikbaar.

Quiznos, een restaurantketen die in de Verenigde Staten en 32 andere landen actief is, zal eveneens Bitcoin betalingen gaan accepteren. De broodjeszaken gigant heeft een samenwerking met de cryptobetalingen leverancier Bakkt aangekondigd, om op geselecteerde locaties in Denver, in de Verenigde Staten een proefprogramma op te zetten.

Het proefprogramma start in augustus en zal ervoor zorgen dat alle Quiznos klanten de Bakkt app kunnen gebruiken om voor hun maaltijden te betalen.

Dit nieuws komt op het moment dat Google het verbod op Bitcoin advertenties opheft, een actie die waarschijnlijk een bullishe trigger voor de Bitcoin prijs zal zijn, die nog steeds moeite heeft om boven de 40.000 dollar te komen. De cryptovaluta verandert momenteel rond de 37.786 dollar van eigenaar, een daling van 2% in de afgelopen 24 uur.

De Bitcoin prijs bereikte, volgens de gegevens van CoinGecko, in april een recordhoogte van 64.804,72 dollar.

The post Luxe helikoptermaker accepteert via CoinCorner Bitcoin betalingen appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Ether could outperform Bitcoin after spot ETF launch: Kaiko

According to Bloomberg analyst Eric Balchunas, the highly-anticipated Ethereum ETFs could launch in the United States by July 23.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo