Ledger en The Sandbox werken samen aan hardware wallet voor metaverse en NFT

Op dit moment is de NFC beurs in Lissabon gaande en het Franse hardware walletbedrijf Ledger heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een samenwerking aan te kondigen met The Sandbox.

Ledger in de metaverse

Ledger zal beveiligingsdiensten aanbieden, terwijl The Sandbox de wallet-provider een plek zal geven in zijn metaverse om gebruikers te informeren over crypto. Uiteindelijk moet dit er toe leiden dat gebruikers hun eigen NFT’s en cryptocurrency’s zelf gaan beheren.

Het Franse Ledger is een van de grootste leveranciers van hardware wallets ter wereld, ze staan bekend om hun Ledger Nano S en Ledger Nano X. Beide wallets zijn te koop in onze wallet webshop en mogen met recht bestsellers genoemd worden. Vorig jaar werd het bedrijf Ledger nog gewaardeerd op 1,23 miljard euro.

Geen ontvangstadres meer nodig

Nog een reden om een Ledger te gebruiken, naast de samenwerking met The Sandbox waar we zo verder op in gaan, is de integratie van BTC Direct. Dit betekent dat als je een Ledger hebt, je kunt inloggen via de Ledger software bij BTC Direct om via de jou bekende en vertrouwde omgeving crypto zoals bitcoin te kopen en te verkopen.

Na de eerste installatie wordt je Ledger in de toekomst automatisch verbonden met BTC Direct zonder aparte login. Dit betekent dat het nog simpeler wordt om crypto te kopen en te verkopen. Met jouw toestemming maakt de app automatisch verbinding met je wallet, dus het is niet nodig om uw ontvangstadres handmatig toe te voegen. Dit is een belangrijke veiligheidsvoorziening die ervoor zorgt dat hackers geen kans meer hebben om je wallet adres aan te passen.

Speciale hardware wallets SAND

Genoeg over ons, tijd om weer verder te gaan met de samenwerking tussen The Sandbox en Ledger. Ian Rogers van Ledger mocht het nieuws delen op de NFC beurs. Hij zei dat het de bedoeling is dat de veiligheid van Ledger onderdeel wordt van het blockchainspel The Sandbox. Daarnaast is hij ook van plan om aangepaste Ledger Nano’s aan de eigenaren van SAND te leveren als onderdeel van de deal.

The Sandbox gaat zijn metaverse juist inzetten om mensen beter te informeren over het veilig opslaan van cryptocurrency.

“We werken samen met Ledger om de Metaverse te beveiligen en de beveiliging, educatie en ondersteuning voor gebruikers te vergroten! Ze zullen een hub bouwen op hun LAND, die gebruikers ondersteuning biedt naast leer- en game-ervaringen in The Sandbox.”

Krijg 10 euro van ons en investeer in The Sandbox

De bijbehorende munt van The Sandbox is SAND. Vandaag krijg je 10 euro gratis van ons om je eerste SAND te kopen. Maak snel een account aan op het handelsplatform van BTC Direct en vul onderaan het aanmeldscherm bij vouchercode ‘NIEUWS‘ in. Hiermee krijg je direct 10 euro cadeau om SAND te kopen.

Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

Iedereen wil een stukje metaverse

Elk jaar is er wel iets een hype in cryptocurrency en de huidige is de metaverse. Voorheen leek elk bedrijf iets te willen doen met de blockchain, vervolgens moest elk bedrijf een NFT uitbrengen, en nu lijken bedrijven zichzelf niet serieus te nemen zonder aanwezig te zijn in de metaverse.

Twee weken geleden nog maakte de Britse bankorganisatie HSBC bekend dat ze de metaverse zullen betreden door samen te werken met The Sandbox. De bank heeft de intentie om grond te kopen bij de metaverse van het blockchain-gamingbedrijf in een poging om in contact te komen met sport-, e-sports- en gamefans.

All Dutch and English crypto news!

44 centrale banken praten in El Salvador over Bitcoin en financiële inclusie

Sinds dinsdag zijn 44 vertegenwoordigers van verschillende centrale banken en financiële instellingen neergestreken in El Salvador. Het hoge bezoek komt voornamelijk uit ontwikkelingslanden. De president van...

Analysts note parallels with March 2020: Will this time be different?

Analysts in both crypto and traditional markets have noted some startling similarities between the recent downturn and the one caused by a pandemic panic in...

German BaFin official calls for ‘innovative’ EU-wide DeFi regulation

Birgit Rodolphe, an executive director at Germany's Federal Financial Supervisory Authority (BaFin) has called for innovative and uniform regulation of the decentralized finance (DeFi) space...

Ethereum’s popularity ‘a double-edged sword’ — a16z’s State of Crypto Report

Crypto venture fund giant Andreessen Horowitz (a16z) has highlighted that development and demand on Ethereum is "unmatched" despite the network's high transaction fees. The firm does...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo