Exclusief programma gelanceerd voor Ripple-ondernemers

De XRPL Accelerator heeft aangekondigd dat ze tot 1 mei aanvragen accepteren voor hun programma van 12 weken. Deze is gericht op ondernemers die gebruik maken van de XRP Ledger (XRPL), oftewel de blockchain van Ripple. Het doel van het programma is om teams te helpen commercieel succes te behalen en massale adoptie te bewerkstelligen.

Programmabeurs

Geselecteerde teams zullen een programmabeurs van 50.000 dollar ontvangen. Daarnaast krijgen ze inzichten van toonaangevende mentoren, verfijning van hun product-marktafstemming en de mogelijkheid om in contact te komen met investeerders en partners. De XRPL-gemeenschap wil de ontwikkelaarsgemeenschap ondersteunen bij het opschalen van hun bedrijf met behulp van blockchain en cryptotechnologie.

“De XRPL Accelerator voorziet teams in een vroeg stadium van alle vaardigheden, voordelen en middelen die nodig zijn om hun inspanningen op het gebied van schaalvergroting te versnellen en betekenisvolle bruikbaarheid en waarde te leveren”, zo valt te lezen op U.Today. “Door middel van SMART-doelen en een op maat gemaakte 360-gradenanalyse van het bedrijfsmodel en de productpropositie van elk project, zal dit sterk op maat gemaakte programma elk team helpen bij het ontwikkelen van een verfijnde, gevalideerde en bruikbare strategische blauwdruk om hun unieke groei-uitdagingen te overwinnen.”

“Ambitieuze, visionaire bouwers en ondernemers”

Het programma is open voor “ambitieuze, visionaire bouwers en ondernemers” die gebruik maken van de XRPL in hun productontwikkeling. Teams en projecten moeten een technische beoordeling doorstaan en sterke, verdedigbare technologie vertonen als onderdeel van hun voorstel. Het is ook belangrijk dat teams overtuigende use cases hebben en een sterke hypothese voor marktvalidatie kunnen aantonen.

Het XRPL Accelerator programma zoekt naar producten die commercieel succesvol kunnen zijn en een oplossing bieden voor een duidelijk probleem in de markt. Het is belangrijk dat de teams laten zien dat ze genoeg geld hebben om hun activiteiten op de lange termijn te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

All Dutch and English crypto news!

Optimism set to unlock $587M worth of OP tokens, will investors unload?

More than 386 million OP tokens are scheduled to be unlocked on May 31, more than doubling the total circulating supply.

Crypto firms jockey for Hong Kong licenses ahead of June 1 retail opening

Hong Kong’s retail trading regime is days away from going live and crypto exchanges are keen to make entry into the region.

Deal to avoid US debt default nixes proposed 30% crypto mining tax, says Ohio lawmaker

According to Representative Warren Davidson, legislation to address the U.S. debt ceiling blocks “proposed taxes,” including a 30% tax on electricity used by crypto miners.

CoinEx launches BitHK trading platform for Hong Kong users

BitHK will offer spot trading and looks to launch a P2P exchange for Hong Kong users. The exchange will submit an application for registration as a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo