De HBAR bears zien tegen een koersdaling onder de 0,30 dollar aan

De bulls zouden naar een uitbraak boven de 0,35 dollar kunnen streven om vervolgens naar de 0,53 dollar door te stijgen, mits ze de prijzen maar boven het 0,30 dollar niveau kunnen houden

Hedera Hashgraph verhandelt, terwijl de bulls ervoor strijden om de bears op afstand te houden, op het moment van schrijven zo rond de 0,33 dollar. Dit na een aantal meedogenloze dagen die door de wijdverbreide uitverkoop in de markt veroorzaakt werd.

De prijs van HBAR is de afgelopen twee weken met bijna 44% gedaald, een scenario dat grotendeels werd versneld door de recente prijsdump van Bitcoin tot een dieptepunt van 40.000 dollar. Dit gebeurde toen het beleggerssentiment opnieuw een klap kreeg, omdat China zijn harde optreden tegen het minen en handelen in crypto voortzette.

HBAR prijsvooruitzicht

De bulls zijn waarschijnlijk het meest geïnteresseerd in de Hedera Hashgraph prijszone tussen de 0,30 tot 0,35 dollar, omdat zij erop uit zijn om een deel van hun koersverliezen weer goed te maken. Aan de andere kant biedt de zone onder dit prijsgebied legitieme targets voor de verkopers.

De breuk van haar 0,57 dollar all-time high (ATH) kwam een paar maanden nadat de bulls een neerwaartse trend van vier maanden doorbroken hadden. Dankzij deze positieve trend ging HBAR/USD medio juli van een dieptepunt van 0,15 dollar naar een ATH. Dit alles gebeurde voordat haar koers wederom zakte om zo de oude weerstand van de 0,30 dollar, die in een ondersteuningslijn omgezet was, opnieuw te beproeven.

HBAR blijft in een opwaartse trend, zoals alsook op de dagelijkse prijsgrafiek te zien is, met daarbij alsmede het potentieel om nog hoger te kunnen komen.

Zolang de koersprijzen boven deze lijn blijven, zal een stijging boven de belangrijkste aanbodmuur zo rond de 0,35 dollar waarschijnlijk in een bullishe beproeving van de 0,40 dollar en vervolgens de 0,53 dollar resulteren.

HBAR/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

De koersprijs van HBAR zou dankzij de verminderde volumes en een algehele neergang op de cryptomarkt echter onder haar hoofondersteuning op de 0,30 dollar kunnen zakken, om zo opnieuw in de buurt van de 100 SMA (0,25 dollar) de vastberadenheid van de bulls te aanschouwen.

Hoewel zo’n prijsdip op zich een kans voor investeerders biedt om de dip te kopen, zal het bearishe plaatje echter versterkt worden als de 100 SMA vraagzone verloren gaat. Deze prognose wordt op dit ogenblik niet alleen door een RSI onder de 50 ondersteund, maar alsmede door een MACD indicator met een bearishe cross-over die zich waarschijnlijk verder in de negatieve zone zal bewegen.

Als deze 0,25 dollar prijszone in bearishe handen valt, dan zou een paniekaanval tot nieuwe koersverliezen kunnen leiden, waarbij HBAR/USD waarschijnlijk opnieuw de 0,15 dollar zal tegenkomen.

The post De HBAR bears zien tegen een koersdaling onder de 0,30 dollar aan appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Chainlink quietly changes multisig rules, Mixin offers $20M bounty: Finance Redefined

Welcome to Finance Redefined, your weekly dose of essential decentralized finance (DeFi) insights - a newsletter crafted to bring you the most significant developments from...

Georgia preparing limited live CBDC pilot, considering Ripple among tech providers

The National Bank of Georgia (NBG) has announced that it will advance its research on a digital lari central bank digital currency (CBDC) in a...

Google Cloud is now a validator on Polygon

Polygon Labs has announced that Google Cloud is now a validator on Polygon PoS network. The new validator will bring "same infrastructure" powering YouTube and Gmail. Google...

Invesco Galaxy applies for Ether spot ETF

Asset managers keep pursuing digital asset products, as Invesco and Galaxy Digital allegedly filed for a spot Ethereum (ETH) exchange-traded fund (ETF) on Sept. 29.  Bloomberg...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo