Crypto recap 9 september: Bitcoin, NFT’s van overleden Elizabeth, en Sandbox (SAND) krijgt grote bank

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin steeg gisteren maar liefst 8% in een periode van 8 uur. Hoe dit verder kan gaan, lees je in de bitcoin analyse van gisteren!

Daarnaast brengt Jari je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Hij zal het onder andere hebben over een grote Aziatische bank die de metaverse betreedt, en over crypto-fanaten die een slaatje willen slaan uit het heengaan van de 96-jarige koningin Elizabeth II.

Memecoins en NFT’s over de overleden vorstin

Een deel van de crypto-industrie wilde flink profijt maken van de vorstin. Een paar uur na het overlijden van de Britse koningin Elizabeth zijn meer dan 40 meme-coins gelanceerd die haar naam gebruiken.

‘Queen Elizabeth Inu’, ‘Queen Doge’, ‘God Save The Queen’, ‘London Bridge Is Down’, ‘Queen Grow’, ‘Rip Queen Elizabeth’, ‘Elizabeth II’ en ‘Queen Inu II’ zijn slechts een enkele van de cryptomunten die zijn gelanceerd.

Andere tokens werden genoemd naar de nieuwe vorst, koning Charles III. Er zijn minstens 40 verschillende meme-munten te zijn gemaakt.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Kazakhstan grants Binance permanent license to offer digital asset services

After a build-up of multiple memorandums of understanding (MoU) and an initial "in-principle" approval to operate in Kazakhstan, Binance received a permanent license to operate...

Bitcoin beats out shorts as BTC price attempts to crack $20.5K

Bitcoin (BTC) reclaimed and held $20,000 into Oct. 6 as the latest rebound punished short speculators. BTC/USD 1-hour candle chart (Bitstamp). Source: TradingView Bitcoin preserves "important" $19,600...

Bitcoin can solve the DeFi onboarding crisis, argues exec

As the decentralized finance (DeFi) space remains plagued with hacks, people have become less interested in jumping in and engaging with DeFi. But according to...

South Korean foreign ministry orders Do Kwon to return his passport

South Korea's Ministry of Foreign Affairs on Wednesday issued an order for Terraform Labs CEO Do Kwon to surrender his passport.  The fugitive co-founder must hand...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo