Crypto recap 9 januari: Ethereum (ETH) update, en grote investeringsbank wil miljoenen in BTC

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over een nieuwe update van Ethereum. Er zijn namelijk grootse plannen voor maart.

Daarnaast gaat hij het hebben over een grote investeringsbank die naar verluid miljoenen klaar heeft staan op Bitcoin te kopen.

Morgan Stanley wil Bitcoin

Morgan Stanley, een van ’s werelds grootste investeringsbanken houdt Bitcoin aan namens institutionele klanten van hun fonds. De bank heeft 6,5 biljoen dollar aan assets in beheer. In een nieuwe prospectus valt te lezen dat miljoenen klaar hebben staan voor Bitcoin.

Het Morgan Stanley Europe Opportunity Fund heeft van die biljoenen 3,6 miljoen dollar toegewezen aan GBTC. Dit zijn aandelen van het Grayscale Bitcoin Trust die de werkelijke bitcoin bezit. Volgens de prospectus hebben ze die 3,6 miljoen dollar nog niet volledig gebruikt om GBTC te kopen, dit gaat in stappen.

Verder staat er dat het fonds, in overeenstemming met zijn belangrijkste beleggingsstrategieën, tot 25% van zijn totale activa kan beleggen in een volledige dochteronderneming van het fonds.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Aandeel van de grote Bitcoin whale stijgt meer dan 100% in één maand

Het bedrijf MicroStrategy kocht vorig jaar een gigantisch aantal Bitcoin. Het bedrijf schreef in 2022 meer dan 8.800 Bitcoin bij op de balans, en de...

$20K Bitcoin may return, says analyst as US unemployment hits 54-year low

Bitcoin (BTC) fell prior to the Feb. 3 Wall Street open as fresh United States economic data came in "hot hot hot." BTC/USD 1-hour candle chart...

Russia’s Sberbank plans to launch DeFi platform on Ethereum

Russia's largest bank Sberbank is moving forward with the plan to launch its decentralized finance (DeFi) platform, preparing to trial the product in a few...

Binance severs ties with Indian crypto exchange WazirX

The debacle between the global cryptocurrency exchange Binance and Zanmai, the operator behind the Indian cryptocurrency exchange WazirX, continues in a new blog post from...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo