Crypto recap 31 augustus: Bitcoin betalingen in Iran, en wat moet je weten over de Merge?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin zit al drie dagen rond de 20.000 dollar te zweven. De angst neemt toe en de koers lijkt vooralsnog geen richting te kiezen. Wat kunnen we wel zien? Meer over het bitcoin koersverloop lees je in de analyse van vandaag.

In de video van vandaag gaan we het hebben over Iran.  Crypto-bedrijven in Iran krijgen namelijk toestemming om Bitcoin betalingen te gebruiken. Wat houdt dit in?

Daarnaast gaan we het hebben over Ethereum. Deze nummer twee van de cryptomarkt stond vandaag in het groen. In de aanloop naar de Merge is Ethereum misschien wel een van de meest interessante investeringen. Wat moeten we daarover weten?

De Merge

De ethereum koers handelt weer boven de 1580 euro na een mooie stijging van 4%. Sinds de Aziatische markten wakker zijn geworden is Ethereum bezig aan een opmars. Nog één dag bikkelen en dan is het september, de maand waarin de Merge zal plaatsvinden. Dit zal zorgen voor grote veranderingen op de blockchain van Ethereum ooit.

Wat is de Merge en wat moet je erover weten? Je ziet het vandaag in de video van Axel.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

329 Japanese companies support Astar Network’s Nikkei ad

Astar Network's latest ad has gained support from over 300 Japanese companies as it looks to spearhead the growth of Japan's web3 ecosystem.   Astar Network, a...

What Cardano’s Vasil hard fork means for the blockchain

After several delays and some setbacks, Cardano's long-awaited Vasil upgrade finally went live on Sept. 22. From the outside looking in, the hard fork is...

Cardano bulls run out of steam after Vasil hard fork — 40% ADA price crash in play

Cardano's (ADA) long-awaited Vasil update went live on Sept. 22, which promises to make its blockchain more scalable and cheaper than before. However, this has...

Terra (LUNA) oprichter Do Kwon wordt gezocht in 195 landen

Het wordt steeds moeilijker voor Do Kwon om zich schuil te houden. De oprichter van Terra (LUNA) wordt nu niet alleen in Zuid Korea, maar...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo