Crypto recap 3 augustus: Michael Saylor geen CEO meer van Microstrategy, en duizenden solana (SOL) wallets gehackt

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin zit weer ongeveer rond de 23.000 dollar. Dit is nauwelijks een verschil met gisteren, maar er is wel degelijk een opwaartse trend te herkennen. In de bitcoin analyse van vandaag vertellen wij daar meer over.

Vandaag gaan we het hebben over Michael Saylor, ‘de CEO’ van Microstrategy. Alleen is hij op dit moment geen CEO meer. Het gezicht van dit Canadese bedrijf heeft namelijk besloten om afstand te doen van zijn functie. Wat is er aan de hand?

Daarnaast gaan we het hebben over de solana hack. Er zijn namelijk duizenden solana wallets gehackt die bij elkaar miljoenen waard waren.

Duizenden solana (SOL) wallets gehackt

Er zijn vandaag gigantisch veel solana wallets gehackt. Het lijkt vooral te gaan om wallets die al zes maanden inactief zijn. Een walletprovider zegt hierover:

“We werken nauw samen met andere teams om een ​​gemelde kwetsbaarheid in het Solana-ecosysteem tot op de bodem uit te zoeken. Op dit moment gelooft het team niet dat dit een Phantom-specifiek probleem is.” Wat er precies gebeurd is, zie je vandaag in de video van Jari!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Huobi explains what went wrong with HUSD after stablecoin is back on track

After recovering the HUSD stablecoin's dollar peg, crypto exchange Huobi explained what caused the short-term liquidity problem and assured users that it has been resolved.  On...

Biden is hiring 87,000 new IRS agents — and they’re coming for you

The Inflation Reduction Act, signed into law this month by President Joe Biden, empowers the IRS with nearly $80 billion in new funds. The world's...

SBI lost 40% of hash rate after stopping mining in Russia: Data

Japanese financial giant SBI Holdings has partly terminated cryptocurrency mining in Russia due to geopolitical uncertainty and the crypto winter. SBI Holdings suspended mining operations in...

NFTs democratize music industry and redistribute song rights

The music industry continues to find inventive ways to integrate decentralized technology into new releases to benefit both artists and their fans.  Electronic dance music (EDM)...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo