Crypto recap 23 september: Ripple (XRP) stijgt 30%, gaat Bitcoin dieper zakken?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin is vandaag weer gezakt. De prijs markeert op het moment van schrijven een daling van 4%. Hiermee wordt de korte stijging van gisteren weer teniet gedaan. Gaat bitcoin nog wel eens weg bij de 19.000 dollar?

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van de andere nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben de gigantische stijging van XRP. Deze token steeg namelijk met 30% in één dag. Daarnaast haat hij het hebben over een investeringslegende die niet heel positief is over de financiële markten.

Diepere bodem voor financiële markten

Investeringslegende Ray Dalio is ervan overtuigd dat de zwaarste periode van de bearmarkt nog moet komen. Dalio verwacht dat de Federal Reserve de Amerikaanse rente nog substantieel moet verhogen om de inflatie de baas te worden.

Federal Reserve voorzitter Jerome Powell herhaalde gisteren tijdens zijn rente-speech dat de centrale bank er alles aan wil doen om de inflatie omlaag te brengen. Om dat voor elkaar te krijgen moet de Federal Reserve – volgens Dalio – de rente verhogen naar 4 tot 5 procent. Meer hierover zie je in de video!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Jewish Creators Launch NFT Fundraiser for Feminist Nonprofits

New York, New York, 3rd October, 2022, Chainwire A collective of Jewish creators have teamed up to launch an NFT project that will raise funds for...

What remains in the NFT market now that the dust has settled?

Over the last two years, nonfungible tokens (NFTs) have emerged as one of the most active and noticeable aspects of Web3. The data stored on blockchains...

Bitcoin Lightning Network capacity strikes 5,000 BTC

Bear markets are for building out capacity on the layer-2 Lightning Network. Despite macroeconomic headwinds and sluggish price action the Lightning Network, the layer-2 payments...

Kim Kardashian pays SEC $1.26 million to settle EthereumMax charge

American socialite Kim Kardashian will pay $1.26 million in penalties for her involvement in the promotion of a cryptocurrency scheme called EthereumMax (EMAX). The United States...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo