Crypto recap 2 maart: Yuga Labs lanceert NFT-collectie op de Bitcoin blockchain en Silvergate bank zit in de problemen

In deze video bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

In de bovenstaande video brengt Axel je binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat hij het hebben over de eerste NFT-collectie op de Bitcoin blockchain uit de koker van Yuga Labs, het bedrijf achter de beroemde ‘Bored Ape’ NFT’s. Daarnaast praat hij je bij over de huidige situatie van Silverbank, dat na de publicatie van zijn jaarcijfers bij de SEC in de problemen is gekomen. 

Yuga Labs lanceert eerste NFT-collectie op de Bitcoin blockchain 

Yuga Labs heeft bekendgemaakt dat het binnenkort met TwelveFold zijn eerste NFT-collectie op de Bitcoin blockchain lanceert. Het gaat om een “generatieve kunstcollectie” van 300 werken.

Er is een kans dat de plaatjes van Yuga Labs relatief veel zullen opbrengen, puur op basis van de reputatie van het bedrijf binnen de industrie. Sommige NFT’s van het bedrijf zijn in het verleden namelijk voor miljoenen over de toonbank gegaan en dat betekent dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit als Yuga Labs van zich laat horen binnen de NFT-wereld.

Puristen daarentegen zijn van mening dat Bitcoin bedoel is als betaalmiddel en dat er geen andere toepassingen op de blockchain thuishoren. Zij vinden dat NFT’s op Bitcoin een vervuiling van de blockchain zijn.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Contentspecialist gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe content specialist crypto met een vlotte pen en kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

All Dutch and English crypto news!

CCP Games secures $40M funding for upcoming Web3 game

Independent game developer CCP Games, known for its multiplayer online game EVE Online, has announced that it has secured $40 million in financing from external partners...

Sushi sets up legal defense fund after SEC subpoenas head chef Jared Grey and DAO itself

Sushi DAO proposed the creation of a legal defense fund March 21 in response to the "recent" subpoena of Sushi head Jared Grey and the...

Texas lawmaker introduces resolution to protect Bitcoin miners and HODLers

Cody Harris, member of the Texas House of Representatives, has introduced a resolution aiming to have the legislature say the "Bitcoin economy is welcome" in...

Bloomberg analyst: Crypto supercycle likely on as BTC outperforms gold

Bitcoin is outperforming commodities and gold so far in 2023, with BTC showing a 10x outperformance of the precious metal. Mike McGlone, a senior macro strategist...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo