Crypto recap 17 juni: Cardano (ADA), een dalende koers, en een vliegmaatschappij accepteert bitcoin

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin daalde weer bijna met dubbele cijfers. De koers staat op het punt om weer een nieuw laagtepunt te maken. Op dit moment staat de koers rond de 20.400 dollar. Aan het begin van dit jaar was deze prijs ondenkbaar voor bitcoin.

Altcoins reageren erg wisselvallig in deze turbulente tijden. Sommige coins staat 10% in de plus, en anderen weer 10% in de min. Vandaag gaan we het hebben over de integratie van Cardano (ADA) bij Legder Live, de bitcoin koers van vandaag, en we bespreken een vliegtuigmaatschappij die bitcoin (en andere coins) accepteert voor vluchten.

Cardano (ADA) en Ledger Live

Het Franse Ledger kondigde eindelijk aan dat Cardano gebruikt kan worden op de desktopversie van Ledger Live. Dit is helaas nog beperkt tot alleen desktop, want het bedrijf zegt dat de mobiele versie later beschikbaar wordt. Hiermee ondersteunt Ledger Live alle top 10 coins op basis van marktkapitalisatie.

Gebruikers kunnen een ADA-account maken zonder een extra wallet aan te maken. Hiermee kunnen ze Cardano direct via de applicaties kopen, verkopen en is er eindelijk antwoord op de vraag ‘when ADA?’.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin markt zet zich schrap voor woensdag 6 juli

De komende twee weken worden spannend voor de bitcoin koers. Veel investeerders hebben 1 en 6 juli rood (of groen) omcirkeld in hun agenda. Op...

Compass Mining loses facility after allegedly failing to pay power bill

Bitcoin (BTC) mining hardware and hosting company Compass Mining has lost one of its Maine-based hosting facilities after the owner, Dynamics Mining, terminated the hosting...

Tether CTO refutes stablecoin FUD as short-sellers circle

Tether chief technology officer Paolo Ardoino has confirmed that the stablecoin has been the subject of a "coordinated attack" by hedge funds looking to short...

CoinFLEX recovery plan includes tokenized bad debt and more yields

Crypto investment platform CoinFLEX aims to rectify its liquidity shortage and restart user withdrawals by selling off bad debt through a new $47 million token...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo