ChangeNOW lanceert volledige versie van de NOW Tracker portfolio tracking app

ChangeNOW, het non-custodial uitwisselingsplatform, heeft officieel ‘NOW Tracker’ gelanceerd, een app voor het volgen van crypto portfolio’s. De NOW Tracker helpt gebruikers bij het bijhouden van al hun bezit in verschillende wallets, iets wat voor veel cryptoliefhebbers een groot probleem wegneemt.

De intuïtieve en snelle crypto-uitwisseling ChangeNOW heeft de bètatests van haar NOW Tracker app afgerond, waarbij de tool voor het volgen van wallets nu openbaar op de App Store en Google Play beschikbaar is. De bèta omvatte grondige tests en een ontwikkeling via gebruikerservaringen, wat tot een reeks van verfijningen en tweaks leidde die in de definitieve versie opgenomen zijn. Cryptohouders kunnen hun activa zo van dag tot dag met de app volgen en beheren.

De app is zowel met soft als hardware wallets (voor een ‘koude opslag’) compatibel, zodat elk adres in de portfolio van een gebruiker geïntegreerd kan worden. De NOW Tracker kamt de blockchain automatisch voor gegevens uit, waardoor jouw bezit te allen tijde up-to-date blijft.

De responsieve, soepele en elegante gebruikerservaring van de NOW Tracker is het resultaat van een uitgebreid en volledig marktonderzoek die door ChangeNOW uitgevoerd werd. De NOW Tracker is bedoeld om hiaten in de markt aan te pakken. Dit met functies zoals: het automatisch volgen van large cap en ERC-20 tokens, het handmatig volgen van elke crypto-activa waar dan ook, marktkapitalisatie gegevens voor de top 200 cryptomunten, portfolio cirkeldiagrammen en het volgen van fiat-saldi.

De NOW Tracker slaat geen persoonlijke gegevens op en vereist zelfs geen enkele vorm van aanmelding. Net zoals de NOW Wallet, een non-custodial wallet die door ChangeNOW aangeboden wordt, is de nieuwe tracker app veilig, beveiligd en betrouwbaar. De ontwikkeling zal naar verwachting na de release doorgaan, waarbij het development team blijkbaar ook nog graag een functie voor het bijhouden van de saldo geschiedenis toe wilt voegen.

Mike Ermolaev, hoofd PR bij ChangeNOW, voegde toe: “Ons belangrijkste doel bij het toevoegen van nieuwe elementen aan het ChangeNOW ecosysteem is om alle behoeften van onze gebruikers te dekken, zodat wij hen met alles kunnen helpen wat met crypto te maken heeft of de vragen die ze hebben kunnen beantwoorden. We willen dat de ChangeNOW ervaring allesomvattend is, een systeem waarin gebruikers alle vragen kunnen oplossen zonder deze te verlaten. En onze NOW Tracker release is een grote stap in de richting van dit doel.

Blijf op de hoogte, want we zijn van plan om de tracker elke 2 tot 3 weken met nieuwe functies en verbeteringen te updaten. Centraal in deze upgrades staat onze wens om onze gebruikers een tracker te bieden die met alle grote crypto-uitwisselingen in de industrie geïntegreerd is en die ook een uitgebreide nieuwsfeed bevat.”

Over ChangeNOW

ChangeNOW is een uitwisseling en cryptoprocessor die snelle plus goedkope non-custodial swaps biedt. Met als doel een op privacy gericht, veilig en beginnersvriendelijk platform te bieden, stimuleert ChangeNOW de mainstream crypto-adoptie vanuit het hart van de industrie.

ChangeNOW biedt niet alleen swaps via haar website aan, maar alsmede via iOS en Android apps, die respectievelijk in de App Store en Google Play beschikbaar zijn. Snelle, transparante en goedkope crypto swaps waren nog nooit zo eenvoudig.

The post ChangeNOW lanceert volledige versie van de NOW Tracker portfolio tracking app appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Chainlink quietly changes multisig rules, Mixin offers $20M bounty: Finance Redefined

Welcome to Finance Redefined, your weekly dose of essential decentralized finance (DeFi) insights - a newsletter crafted to bring you the most significant developments from...

Georgia preparing limited live CBDC pilot, considering Ripple among tech providers

The National Bank of Georgia (NBG) has announced that it will advance its research on a digital lari central bank digital currency (CBDC) in a...

Google Cloud is now a validator on Polygon

Polygon Labs has announced that Google Cloud is now a validator on Polygon PoS network. The new validator will bring "same infrastructure" powering YouTube and Gmail. Google...

Invesco Galaxy applies for Ether spot ETF

Asset managers keep pursuing digital asset products, as Invesco and Galaxy Digital allegedly filed for a spot Ethereum (ETH) exchange-traded fund (ETF) on Sept. 29.  Bloomberg...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo