Bijna 4.000% winst in oktober voor Elon Musk-genaamde Memecoin, Dogelon Mars

Met maar liefst 3.780% in oktober is een zogenaamde meme cryptocurrency vernoemd naar Tesla en SpaceX CEO Elon Musk, in waarde gestegen. Dogelon Mars (ELON) is de officiële naam en de cryptocurrency bereikte zaterdag $ 0.00000233 na de maand te zijn begonnen op $ 0.00000005 volgens gegevens van Poloniex. Het is het hoogste niveau sinds 13 mei voor deze meme crypto.

De marktkapitalisatie van Dogelon Mars werd door de enorme waardestijging omhooggeduwd van ongeveer $ 26 miljoen op 1 oktober tot zo hoog als $ 1,19 miljard op 30 oktober. ELON werd zo de 92e grootste cryptocurrency ter wereld op basis van marktkapitalisatie.

De oorzaak voor de prijsstijging van ELON

De oktoberwinsten van ELON bestaan voor een groot deel uit zijn prestaties geleverd op 29 en 30 oktober. Toen steeg het token met meer dan 200% naast een vermelding op Okex en Crypto.com op 29 oktober. De indrukwekkende winsten van ELON komen te midden van een aanhoudende retail enthousiasme over Dogecoine-achtige memecoins. Shiba Inu (SHIB), een Dogecoine-geïnspireerde grap-cryptocurrency, is het meest opvallend.

Deze steeg in oktober met meer dan 850% om een marktkap van ongeveer $ 38,50 miljard te bereiken en overtrof zelfs Dogecoine (Doge). Samoyedcoin (SAMO) nam evenzo met ongeveer 2,925% toe om een marktwaardering van ongeveer $ 458 miljoen te bereiken. In oktober steeg Hoge Finance’s (HOGE) met 2,923% om een actief van $ 458 miljoen te worden in vergelijking met $ 15 miljoen aan het begin van deze maand.

Eric Wall, Chief Investment Officer van Cryptocurrency Investment Firm Arcane Activa, vertelde aan het Journal van Wall Street dat wanneer een van deze coins een beetje begint te stijgen, begint iedereen te denken dat dit de volgende onzinnige rally kan zijn. Wall zei dat het een casino is en het is leuker dan een roulettetafel.

Het spel bevat bull vlaggen

Na het hoogste punt van het jaar te hebben bereikt op $ 0.00000233, is de prijs van Dogelon Mars gecorrigeerd met bijna 30%. Bij het corrigeren vormde de coin een parallel aflopend kanaal dat verscheen als een bull vlag, een bullish continuation-indicator. Als de prijs lager consolideert na een sterke zet opwaarts, verschijnen bullvlaggen, bekend als een vlaggenmast.

Traders verwachten meestal een stijging van de prijs boven de bovenste trendlijn van de vlag en dat deze daarna met evenveel als de hoogte van de vlaggenmast zal stijgen. In het geval van ELON is de hoogte van de vlaggenmast ongeveer $ 0,00000102. Als de prijs onder de lagere trendlijn van de vlag breekt, vergezeld van sterke volumes, in het omgekeerde geval, bestaat het risico dat de hele bullish setup ongeldig wordt.

ELON kan, mocht het gebeuren, dalen in de richting van het 50-uurs exponentiële bewegingsgemiddelde, de fluwelengolf, op ongeveer $ 0,00000140.

Het bericht Bijna 4.000% winst in oktober voor Elon Musk-genaamde Memecoin, Dogelon Mars verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Texas is home to nearly 30% of all Bitcoin hash rate — Foundry

The U.S. state of Texas accounts for over 28% of all Bitcoin (BTC) hashing power in the United States, according to the latest Hashrate Map...

Price analysis 9/27: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) managed to stay above the $26,000 level even as the S&P 500 tumbled to a three-month low and the US dollar index (DXY)...

Xsolla Announces Acquisition of AcceleratXR, A Multi-Player Platform For Games

Sherman Oaks, United States, September 27th, 2023, Chainwire Xsolla, a global video game commerce company, announces its strategic acquisition of AcceleratXR, a provider of in-game server...

Crypto recap 27 september: ETF-aanvragen opnieuw uitgesteld en groot Bitcoin-nieuws uit China.

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses....

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo