Analyse: als kerst-rally zich herhaalt, staat ethereum over twee weken op 7734 euro

Het was een mooie kerst voor ethereum in 2020. Als de koers van ETH dit jaar weer hetzelfde doet als vorig jaar, staan er nog een mooie twee weken op de planning. De koerst steeg vorig jaar 115% in een periode van twee weken.

In de grafiek hieronder is te zien hoe goed ethereum het deed. Vanaf kerstavond was de koers nauwelijks te stoppen. Voordat je een paar keer met je ogen kon knipperen schoot de koers naar boven de 1000 euro, althans zo voelde het. De belangrijke mijlpaal van drie nullen was een mega prestatie voor de nummer twee in de crypto markt.

Waarschijnlijk staat het nog op je netvlies van vorig jaar: een ethereum koers van 481 euro. We kunnen het ons nauwelijks meer voorstellen. Zelfs met black friday krijg je niet zo’n mooie kortingen.

Kerst was het begin van de rally

Een 15% stijging tijdens de kerstdagen was toen nog maar het begin van een gigantische rally. De koers deed daar nog tientallen procenten bovenop naar 115%, met een koers die van 481 naar 1023 euro schoot.

Dit jaar kan het weer gebeuren. Als ethereum het dit jaar weer weet te flikken, kunnen we een koers verwachten van – hou je vast – 7734 euro. De geschiedenis wijst uit dat niks onmogelijk is, al zou het wel onwaarschijnlijk zijn dat de koers precies hetzelfde gaan doen. Menig ETH-investeerder zou al blij zijn als ethereum met één derde van deze kracht de kerst verlaat.

7734 euro op 6 januari

In de grafiek hierboven is dit scenario gevisualiseerd. We hebben 14 dagen vanaf kerstavond om dit target te raken. Als dit gebeurt, zou de prijs op 6 januari boven de 7000 euro moeten staan.

Laten we hopen dat deze kerst al hetzelfde is als vorig jaar: een stijging van 15% vanaf nu tot tweede kerstdag. We zullen dan wat minder omkijken naar onze familie, en wat meer naar ons portfolio, maar een goede kerst wordt het in dat geval zeker.

 

The post Analyse: als kerst-rally zich herhaalt, staat ethereum over twee weken op 7734 euro appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Wat willen programmeurs Ethereum met data van wallet MetaMask?

ConsenSys verzamelt IP- en wallet-adressen van gebruikers van het populaire MetaMask. Dit krijgt ConsenSys voor elkaar via blockchain-bedrijf Infura. ConsenSys is een softwarebedrijf voor Ethereum...

ApeCoin Soars 16%, Dogecoin Taps 3-Week High (Weekend Watch)

Bitcoin keeps trading without any substantial movements, similar to the previous weekend, and seems stuck around $16,500. Its dominance has taken another minor hit as some...

Pas op voor deze crypto scams tijdens het WK voetbal

Het wereldkampioenschap voetbal is weer volop aan de gang. Miljoenen, al dan niet miljarden mensen volgen het kampioenschap op de voet. Zo veel geld als...

PlayToEarn Blockchain Game Awards 2022 Announced With $10K in Prizes

Singapore, Singapore, 27th November, 2022, Chainwire PlayToEarn.net has announced the Blockchain Game Awards 2022 with $10,000 in prizes for content creators. The public is invited to...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo