All-in bitcoin? Rocklegende Gene Simmons van KISS is overtuigd van cryptocurrency

Altijd mooi als celebrity’s fan zijn van bitcoin, al helemaal als ze van een generatie afstammen waar je het niet van zou verwachten. De 71-jarige Gene Simmons van rockband KISS zei tijdens een interview dat hij all-in is op bitcoin.

Kopen tijdens de dip

Tijdens het interview zei hij iets wat waarschijnlijk bullish moest overkomen, maar wat de meeste bitcoiners wellicht kunnen interpreteren als bearish.  De rockster is er namelijk van overtuigd dat de bitcoin koers begin volgend jaar 60 duizend dollar is. In de woorden van acteur Matthew Mcconaughey in The Wolf of Wall Street: Pump those numbers up, those are rookie numbers.

Simmons tijdens het interview: ‘Dus ik ben all-in, ik zet alles in. Toen er een grote dip was en die naar beneden ging … heb ik er meer in gestopt.’

Minimaal 1 miljoen dollar

De hoogte van zijn bitcoin vermogen past bij het statuur van een Amerikaanse celebrity. Op 5 februari tweette hij nog dat zijn bitcoin-fortuin minimaal één miljoen dollar is.

Yes. I’m a Bitcoin Hodler. Seven figure. https://t.co/CYOxaJ4pq9

— Gene Simmons (@genesimmons) February 5, 2021

De bitcoin koers op 5 februari was om en nabij de 30 duizend euro. Ondanks de top en de daaropvolgende dip, staat hij minimaal 30 procent in de plus. Simmons is sinds het begin van de pandemie geïnteresseerd in bitcoin. Dat komt omdat hij lang sprak met Tyler Winklevoss, één van de twee eigenaren van cryptocurrency-beurs Gemini.

Bezit ook veel altcoins

Vanaf dat moment was hij helemaal fan van cryptocurrency’s. En niet alleen bitcoin. Hij bezit Ethereum, Cardano, Polkadot, Uniswap, Litecoin, BNB en Chainlink. Doordat hij hier zoveel over tweette, werd hij ervan verdacht betaald te worden voor promotie. Die geruchten drukte hij zelf snel de kop in.

Again. I’m not recommending or not recommending. I’m not paid and I’m not a spokesman for these. But I have done amazingly well with Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Chainlink, Binance, Cardano (ADA)..and if I invest in more, I’ll let you know. It’s always your call.

— Gene Simmons (@genesimmons) February 20, 2021

Tijdens het interview zei Simmons dat hij cryptocurrency mooi vindt vanwege het achterlaten van een digitale vingerafdruk, waardoor het gemakkelijker is om het te belasten dan goud. Een merkwaardige reden, maar een van de voordelen van een decentrale community, is dat er ruimte is voor ieders mening.

The post All-in bitcoin? Rocklegende Gene Simmons van KISS is overtuigd van cryptocurrency appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Celsius creditors vote in favor of reorganization plan

The creditors involved in the Celsius bankruptcy case have voted in favor of a plan that will see funds returned to them as well as...

Crypto exchange Binance reopens exchange services in Belgium

Crypto exchange Binance has reopened registrations and access to its products and services for its Belgian crypto users again -  three months after the exchange...

Vitalik Buterin’s Privacy Pool idea is interesting, but it’s just the start

By now, most of the cryptosphere has heard of Privacy Pools - a project launched this year by Ameen Soleimani, a well-known developer and founder....

Crypto bills could be delayed as many prepare for US gov’t shutdown

The United States government could be shut down in the next 7 days with House Speaker Kevin McCarthy facing political pressure from members of his...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo